Vil du øge din virksomheds konkurrenceevne?

Danske cleantech virksomheder får mulighed for at deltage i virksomhedsforløb, hvor de arbejder konkret med virksomhedens forretningsmodeller og implementering af nye digitale systemer.

Under forløbet bliver virksomheden guidet af et hold af eksperter og mentorer, som følger virksomheden tæt gennem hele forløbet.  Det skræddersyede virksomhedsforløb giver ikke bare et indblik i digitale forretningsmodeller, men lader virksomheden arbejde i dybden med den digitale forretningsplan.

Som deltager i virksomhedsforløbet får man unik adgang til test og lab faciliteter på nogle af landets førende vidensinstitutioner. Her har man mulighed for at få praktisk erfaring med digitale produkter og services.

Læs mere om virksomhedsforløbet og meld dig til her