Back to All Events

Disrupt dit Mindset og få succes med Big Data

  • DTU Anker Engelunds Vej 1, bygning 101, mødecenter lokale S09 2800 Kgs. Lyngby (map)

KomDigital inviterer SMVer til læringsworkshop om kundedrevet Big Data-strategi

Er I som virksomhed klar til at tage det første skridt på rejsen mod innovation, transformation og nye forretningsmodeller, og tør I udfordre jeres mindset, så I kan skabe mening og værdi med ”den nye olie”? Så tilmeld jer workshoppen, som afholdes på DTU i Kgs. Lyngby onsdag den 6. februar 2019 fra kl. 9-16.

Gennem små øvelser og diskussioner bliver I klogere på, hvordan I kan: • Starte det rigtige sted med digitale teknologier ift. Big Data • Interagere med kunder, (borgere) og andre interessenter på helt nye måder • Identificere den strategiske værdi af Big Data • Sikre optimal og relevant brug af nye teknologier • Imødekomme behovet for digital lederskabsudvikling • Udvikle organisationens kultur, struktur og kompetencer, så det giver mening for alle.

På workshoppen bliver I bevidst om de mentale faldgruber, der er i digitale transformationsprocesser. I får også konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer med at konkretisere, hvordan I kan bruge Big Data til at skabe nye eller bedre services og derved skabe mere værdi for kunder og andre interessenter. I får mulighed for at identificere jeres dominerende (ledelsesmæssige) mindset og se, om det er i overensstemmelse med organisationens/virksomhedens strategiske tilgang.

Det er gratis at deltage, men der vil være et krav om at mindst 2 deltager fra hver virksomhed (1 leder og en (eller flere) nøglemedarbejder). I forbindelse med tilmeldingen beder vi jer udfylde problemstilling og motivation for at deltage i workshoppen.

Tilmelding efter ”først til mølle princip” senest 18. januar 2019 via følgende link: Tilmeld her

Earlier Event: November 23
Community Crunch